Historie

Op 21 Maart in 2012 zijn wij, Lia en Jan Mollen, begonnen met de vogelhandel.


Hieronder ziet u een tijdlijn met daarin alle gebeurtenissen van Mollen Vogelhandel.

2012

Oprichting van Mollen Vogelhandel op 21 Maart en officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel. Mollen Vogelhandel is begonnen in het tuinhuisje in onze achtertuin.

2013

Mollen Vogelhandel werd binnen een jaar al iets bekender en kregen ook meer klanten, waardoor het tuinhuisje niet meer groot genoeg was. Hierdoor is het afdak ook omgebouwd tot een deel van de vogelhandel.

2015

Uiteindelijk was ook de huidige ruimte niet meer groot genoeg en is onze garage omgebouwd tot vogelhandel. In de garage zijn ook verschillende nieuwe volières gebouwd.

2017

Mollen Vogelhandel bleef maar groeien en uiteindelijk hebben wij meerdere volières bijgebouwd.

2018

Door een nieuwe wetgeving van de besluit houders van dieren, zijn wij beide weer opnieuw in de schoolbanken gedoken en hebben wij de cursus besluit houders van dieren specialisatie vogels in Barneveld gevolgd. Deze cursus hebben wij beide met een diploma in onze hand kunnen afsluiten.


Omdat wij als Mollen Vogelhandel het nog steeds leuk vinden en ook onze diploma’s hebben behaald. Heeft Mollen Vogelhandel de huidige ruimte nog een stukje uitgebreid en zijn er nog eens 10 volières bij gebouwd.